Известие

Collapse
No announcement yet.

Рециклирана Емблема Боя с четката и авто лак+Снимки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

• Колега и аз се нуждая от задна емблема за мойто тракторче
      Буквите и самата емблема са със сиво очертание, като на колегата code от предния пост. Ако имаш останали драсни едно л.с да ти дам адрес

A passion for perfection --> ALFA ROMEO

Comment

• Здравейте, много ми харесаха емблемите които правите бих искал и моите да станат нещо подобно защото са збелели... В момента съм във Варна уча тука и ако иска някой колега да ми помогне (да ми ги направи ) ще съм много доволен
        Alfa Romeo 146 1.6 i.e. 16V Twin Spark (120 Hp)

Comment

• ...ами обади ми се бре,
          ще те черпя едно кафенце, пък и емблемите ще оправим...
          няма страшно.
          СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ

Comment

• Тези почивни дни ще взвма емблемите и ще те потърся

Comment

• Специални Благодарности на Емо (PHOENIX) Много яки станаха емблемите !!!!

Comment

• Ето и от мен нещо.

тази беше наранена в последствие.

Comment

• а може ли и аз да се уредя с рециклиране на емблемата.нямам против да си платя каквото струва.от софия съм.
                  Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                  156 1,8ТS-99 ......
                  EX
                  159 1,9 JTD-08

Comment

• ако те интересува, в софия при колегите с които работим съм оставил няколко комплекта, мисля че има един-два останали.
                    на лично координати.

Comment

• Първоначално публикувано от makcc Покажи съобщение
                      Ето и от мен нещо.

тази беше наранена в последствие.

Колега може ли да ти поискам файла на емблемата

Comment

• Първоначално публикувано от bate_Boyko_bate Покажи съобщение
                        Колега може ли да ти поискам файла на емблемата
                        Не мога да ти дам файла. Доста труд положих да го направя както трябва. Но разгледай по сайтове и може да намериш подходящ.
                        Другият вариант е ако желаеш мога да ти направя емблема срещу някаква сума.

Comment

• хе, файла е на 2-ра страница цък.

Comment

• Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщение
                            хе, файла е на 2-ра страница цък.
                            Без да се обижда никой, но този файл не е направен добре, не е детайлен, има различия с оригинала, надписа не върви точно по кръга и също така емблемата е разглобена.
                            Ако някой прави нещо от него ще трябва да си поиграе преди това за да се получи нещо хубаво.

Comment

Без да се обижда никой, но този файл не е направен добре, не е детайлен, има различия с оригинала, надписа не върви точно по кръга и също така емблемата е разглобена.
                              Ако някой прави нещо от него ще трябва да си поиграе преди това за да се получи нещо хубаво.
                              Колега и ти не ми се обиждай, но доста хляб трябва да изядеш преди да направиш нещо по-добро от това на phoenix-а.
                              sigpic
                              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Колега , супер че си толкова наблюдателен в малките детайли ... радвам се на хора като теб аре тогава дай да видим ти какво по-добро ще ни предложиш...... сигурно всеки 5-6ти е с емблема като тази .. (благодарности на Феникса)... и вярвам че ако покажеш и предложиш нещо по-хубаво , по-достъпно и умно ... то и ти ще имаш толкова много благодарности като Феникса...
                                Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
                                Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

Working...
                                X